Få CarGarantie hos 24Leasing

Vi leaser typisk premium brands og gennemgår altid de biler, vi leaser grundigt, inden du får nøglen i hånden. Men omvendt er der mange ting, der kan gå i stykker på en moderne bil, så vi kan desværre ikke garantere, at der ikke kan opstå situationer, som kræver en tur på værkstedet. Hos 24Leasing tilbyder vi derfor samarbejde med CarGarantie, som har et udvalg af forskellige reparationsforsikringer.

I Danmark er leasing ikke lovgivningsmæssigt kategoriseret som et køb, men derimod som et lejeforhold. Det vil sige, at du som leasingtager ikke er beskyttet af købelovens 24 måneders reklamationsret og de tilhørende 6 måneders fulde garanti.

Med CarGarantie kan du lease en bil uden at være bekymret for store ekstraregninger. Det er et mekanisk forsikringsprodukt, du kan tilkøbe til din leasingaftale, så du er sikret mod uforudsete omkostninger til reparation.

Du er velkommen til at kontakte os for mere viden om CarGarantie – og ellers kan du læse mere om de forskellige mekaniske forsikringer, som kan tilkøbes med CarGarantie her.

Se evt. prisliste her