Leasing af din næste bil

Hvordan kommer du igang med at lease?

Hos 24Leasing vægter vi gennemskuelighed og gennemsigtighed højt. Så hvis du ønsker at lease en bil hos os, så sørger vi for at gøre processen så enkel og overskuelig for dig som muligt! Her kan du se, hvordan det typiske forløb foregår i 5 steps:

1. Find den rigtig bil

Først og fremmest skal vi have fundet den helt rigtige bil til lige netop dig. Måske du allerede har en idé om din drømmebil og hvilket udstyr, den skal indeholde. Hvis det er tilfældet, så bidrager vi gerne med en række af forslag inden for dine rammer – og vi stopper selvfølgelig ikke jagten, inden du sidder med nøglerne til den rigtige bil for dig. Hvis du allerede ved, hvilken bil du ønsker at lease, så er du også velkommen til at sende os et direkte link fra mobile.de.

2. Gennemgang af bilen

Når vi har fundet den rigtige bil til dig, så smøger vi ærmerne op og går igang med at undersøge bilens historik, så der ikke dukker grimme overraskelser op senere. Vi sørger også for, at der bliver lavet en detaljeret beskrivelse af bilens kosmetiske stand og MEGET mere! Vi arbejder nemlig altid efter en liste med 24 punkter, så du får det bedst mulige grundlag af viden om bilen.

3. Hjemsendelse

Kan du godkende bilen efter vi har undersøgt den nøje, så laver vi en aftale med den tyske forhandler og får den sendt hjem til Danmark.

4. Registrering af bilen

Når bilen er ankommet, så gennemgår vi den grundigt endnu en gang, og sikrer os, at den er som beskrevet. Derefter sørger vi for, at den får det lovpligtige toldsyn og at den bliver registreret korrekt.

5. Aflevering

Og sidste step – dét er selvfølgelig det vigtigste! Her får du nøglerne, så du kan drøne hjem fra Hjørring i din nye bil.