Leasingtyper hos 24Leasing

Vi leaser oftest Audi, Mercedes, VW og Tesla, så vi importerer primært premium biler fra Tyskland – og det er helt bevidst! Niveauet på udstyret er generelt højere end det, vi ser her i Danmark.

Flexleasing hos 24Leasing

Vi er godkendt til at drive leasingvirksomhed af Finanstilsynet, og vi tilbyder både flexleasing til private- og erhvervskunder – og uanset hvad du er, så har vi altid et stort fokus på at få sat den rigtige scrapværdi på bilen, du leaser! På den måde sikrer vi os, at du ikke står tilbage med en overraskende ekstraregning, når leasingaftalen ophører.

Inden for flexleasing tilbyder vi primært to muligheder – og det er helårs- og sommerleasing.

Helårsleasing:

Hvis du vælger helårsleasing, vil din leasingaftale typisk løbe over 12 måneder, men vi er selvfølgelig åbne for, hvis du ønsker at lease i 24 eller 36 måneder fra start. Vi giver dig også altid muligheden for at forlænge din aftale. Hvis du ønsker det, så laver vi en ny vurdering af registreringsafgiften og opdaterer din leasingydelse til det lavere.

Sommerleasing:

Hos 24Leasing er sommerleasing blevet populært i de seneste år. Her vælger vores kunder typisk at lease en af vores dyrere specialbiler i 3-6 måneder. Så hvis du drømmer om at køre i en cabriolet til sommer, så er denne leasingform måske noget for dig!