Hvem er vi?

Hos 24Leasing i Hjørring finder du de fire store bilentusiaster Leo, Morten, Michael og Claus, der alle er indehavere af en god portion nordjysk humor og fornuft.

Leo har siden købet af sin første bil som 18-årig været lidt af en bilnørd, så det stod hurtigt klart hvilken karrierevej, han skulle køre ned af. Igennem sine mange år i bilbranchen har han særligt fundet glæde ved én ting – nemlig at hjælpe og rådgive kunder! Ligesom når man sætter sig ind i sin nye bil for første gang, får han et sus i maven, når han kan hjælpe med at sætte kunders behov i førersædet, så de kan komme ud på de danske veje i deres drømmebil. Leo har i mere end ti år arbejdet med leasing af biler, og vil hellere end gerne hjælpe dig som den næste!

Morten er både uddannet automekaniker og maskinmester. Efter nogle år til søs vandt bilbranchen dog over det maritime. Han tog på land og har nu været fast parkeret i bilbranchen i mere end 20 år. Her startede han som bilsælger, men har sidenhen drevet autoværksted i to årtier. Privat kan Morten heller ikke slippe interessen for biler, hvor han særligt har en forkærlighed for de hurtige italienske bilmærker.

Claus har altid haft stor interesse for biler! Og det at kunne køre i mange forskellige mærker og modeller har altid siddet i førersædet for ham – så at drive en leasingforretning og dermed give kunder den samme mulighed – det er drømmen! For Claus er forretningsudvikling og gode kunderelationer nøglen til det gode arbejde, hvilket er den perfekte kombination, når man ønsker at gøre leasing trygt og gennemsigtigt for kunderne.

Nøglen til vores forretning

Loyalitet og troværdighed er nøglen til vores bilforretning, så vi går aldrig på kompromis, når det kommer til gennemskuelighed og gennemsigtighed. Når du handler med os, sørger vi for, at du altid bliver sat grundigt ind i vores forskellige bilmodeller og selvfølgelig leasingaftalens indhold. Et af vores vigtigste mål er at gøre leasing enkelt og forståeligt for dig som leasingtager.